Mange års erfaring

Os kan du stole på i alle sammenhænge

Høj kvalitet

Vi udfører altid arbejde vi er stolt af

Gode priser

Vores priser matcher altid markedets

Et gennemtestet koncept

Hos Vindueskonsulenten ønsker vi at gøre det nemt for alle at få skiftet vinduer. Vi hjælper både det offentlige, erhvervslivet, boligforeninger og private med at finde den helt rigtige løsning uafhængigt af om der skal skiftes 2 eller 200 vinduer. Vi har mere en 40 års erfaring og har i den tid skiftet over 10.000 vinduer for mere end 2.000 forskellige kunder. Med Vindueskonsulenten får du derfor en erfaren specialist, der med markedets bedste rådgivning gør det nemt og overskueligt at få nye vinduer.

Processen er helt enkelt:

  1. Du kontakter os
  2. Vi rådgiver og måler op ude hos dig
  3. Vi sender et skarpt tilbud
  4. Vi bestiller materialer fra leverandører
  5. Vi udskifter de gamle vinduer og monterer de nye

Vindueskonsulenten tager hånd om hele processen fra indledende spørgsmål til færdig levering, og han gør det hele med et smil og god service.

 

Historien bag

Bag konceptet Vindueskonsulenten står AK-Byg, der er en familieejet tømrervirksomheder, som er blandt Østjyllands stærkeste og mest velrenommerede. AK-Byg startede Vindueskonsulenten op, fordi de have en drøm om at nytænke markedet for skift af vinduer. Det kan nemlig være besværligt og uoverskueligt at skifte vinduer, da der er mange ting at tage højde for så som design, materiale valg, tilpasning og isolering. Alt dette ville AK-Byg gøre nemmere for kunderne. Derfor er Vindueskonsulenten i dag det mest specialiserede vindueskoncept i Danmark, hvor alle hurtigt kan få hjælp til både rådgivning og montering. Den strømlinede proces gør det ligetil og overskueligt at få nye og mere energivenlige vinduer.

Kontakt os


Vindues Konsulenten
Gl. Horsensvej 68
8355 Solbjerg

(+45) 86 92 79 00
info@vindueskonsulenten.dk

Telefontid
mandag - fredag fra kl. 07:00 - 16:00
Lørdag fra kl. 08:00 - 16:00

Nyheder

Unable to display Facebook posts. 

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.